pagina afdrukken url versturen naar een vriend
nieuws
verkeersinformatie
indicatoren
studies
verkeerscentrum
veelgestelde vragen
links
contact
165 km file
relatief veel
trend stijgend
details
Werken aan de weg: overzicht van grote werven in 2016
Volg het verkeerscentrum via twitter
De Lijn routeplanner voor openbaar vervoer
Status fietsersliften Antwerpen

Nieuws


Werken op E17 richting Antwerpen beŽindigd [23-06-09]


De asfaltwerken op de E17 richting Antwerpen tussen Destelbergen en Lokeren zijn beŽindigd. Het verkeer kan er weer beschikken over drie rijstroken.
De werken richting Gent duren nog voort tot zondag 28 juni. Meer info hieronder bij "Werken richting Gent".


Eerdere berichtgeving:

Hinder tijdens spits op E17 Destelbergen - Lokeren [10-06-09]


Op zondag 14 juni starten wegwerkzaamheden op de E17 tussen Destelbergen en Lokeren. Richting Gent wordt gewerkt aan twee brugdekvoegen van de Scheldebrug in Destelbergen. Richting Antwerpen worden enkele lagen asfalt vervangen op de derde rijstrook. De werkzaamheden zullen duren tot eind juni. Tot dan zal er verkeershinder zijn tijdens de spitsuren.

Werken richting Gent
FASE 1: zondag 14 juni tot zondag 21 juni.
Tijdens deze fase zullen de voegen van de pechstrook en de rechterrijstrook hersteld worden. De linker- en middenrijstrook staan ter beschikking van het verkeer. Op zondag zal de nodige signalisatie aangebracht worden. Dan volgen drie dagen om de voegen op te breken en nieuwe te plaatsen. De laatste drie dagen zijn nodig om de voegen te laten uitharden.

FASE 2: zondag 21 juni tot zondag 28 juni.
Tijdens deze fase gebeurt net hetzelfde als in fase 1, maar dan op de linker- en middenrijstrook. Het verkeer wordt over de pechstrook en de rechterrijstrook geleid.

Werken richting Antwerpen
Richting Antwerpen starten de asfaltherstellingen op 15 juni. Er zal gewerkt worden op de derde rijstrook. Het verkeer heeft er twee in plaats van drie rijstroken ter beschikking.

Verkeershinder
De werkzaamheden zullen hinder veroorzaken, vooral tijdens de spitsuren. Bestuurders die uit de richting van Antwerpen komen, kunnen omrijden via de R4 (Destelbergen) en de E40. Deze omleiding zal bij grote hinder aangekondigd worden op de dynamische borden boven de snelweg.gebruiksvoorwaarden | privacyverklaring