Vacature: Verkeerscentrum zoekt operationeel relatiebeheerder

Operzatorzaal VVC - over VVC

Het Verkeerscentrum, afdeling van het Agentschap Wegen en Verkeer, heeft een vacature voor een operationeel relatiebeheerder. Wil je een essentiële schakel zijn in de dagelijkse werking van onze controlezalen? Hou je ervan om complexe zaken te analyseren en sta je graag in contact met verschillende partners en stakeholders? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

  • Je gaat in overleg met verschillende partners/stakeholders en maakt afspraken over hoe we vanuit het Verkeerscentrum nog beter kunnen bijdragen tot het technisch beheer van de weginfrastructuur, een vlotte afwikkeling van technische storingen aan deze infrastructuur en een betrouwbare informatieverspreiding over de werkingstoestand van de infrastructuur.
  • Je werkt samen met de procesverantwoordelijke van de technische controlezaal om de vragen van belanghebbenden te vertalen naar standaardprocessen. Samen met de productontwikkelaars van die systemen ga je op zoek naar mogelijkheden om ze nog te verbeteren.
  • Je waakt over de kwaliteit van de door belanghebbenden aangereikte informatie, de correcte vertaling ervan in onze systemen en de kwalitatieve opvolging van het gebruik daarvan door de operatoren.

Je vindt hier het volledige vacaturebericht en info over de online sollicitatie (tot en met 26 oktober).

Het Verkeerscentrum, gevestigd naast het Centraal Station in Antwerpen, groepeert alle taken die te maken hebben met het operationele verkeers- en tunnelbeheer op de Vlaamse hoofdwegen. Met onze 80 medewerkers en vanuit onze twee controlezalen staan we 24u/7d ten dienste van de weggebruiker. In deze korte video kan je een blik werpen in onze controlezalen. Lees meer over de dagelijkse werking van het Verkeerscentrum.