R1/E34 - Antwerpse ring richting Zelzate twee nachten dicht bij het knooppunt Sint-Anna (project Oosterweel)

-
Laatste update: 15 oktober 2021
Werfsignalisatie bij nacht.
Van vrijdagavond 15 oktober tot maandagochtend 17 oktober wordt in twee nachten een tijdelijke brug verwijderd ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna Linkeroever (E34/R1). Om ze veilig te verwijderen wordt onder andere de R1 richting Zelzate tijdelijk afgesloten. Hou rekening met deze hinder:

Nacht van vrijdag 15 oktober op zaterdag 16 oktober
Van 22u tot 7u: R1 richting Zelzate afgesloten ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna. Je rijdt om via afrit 7[] Sint-Anna Linkeroever, de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna en oprit [8] Waaslandhaven-Oost.
Van 22u tot 7u: R1 richting Antwerpen heeft ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna lokaal slechts één rijstrook ter beschikking.
Van 22u tot 8u: Tijdelijke omleidingsweg van Canadastraat richting Linkeroever is afgesloten. Verkeer komende van de E34 of Waaslandhaven in de richting van Linkeroever volgt een omleiding via de E17 en de keerbrug in Kruibeke.

Nacht van zaterdag 16 op zondag 17 oktober
Van 22u tot 6u: R1 richting Zelzate afgesloten ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna. Er geldt een omleiding via afrit [7] Sint-Anna Linkeroever, de tijdelijke omleidingsweg ten noorden van het knooppunt Sint-Anna en oprit [8] Waaslandhaven-Oost.
Van 22u tot 5u: Op de R1 richting Antwerpen zal de wegpolitie het verkeer ter hoogte van het knooppunt Sint-Anna op verscheidened momenten kortstondig tegengehouden. Hou daar dus rekening met een langere reistijd. Opgelet: Aan Waaslandhaven-Oost zal op die momenten ook het verkeer op de oprit richting Antwerpen kortstondig worden tegengehouden.
Van 22u tot 6u: Tijdelijke omleidingsweg van Canadastraat richting Linkeroever is afgesloten. Verkeer komende van de E34 of Waaslandhaven in de richting van Linkeroever rijdt om via de E17 en de keerbrug in Kruibeke.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan