E313 - Bij Herentals-Oost hinder in beide richtingen tijdens plaatsing geluidsschermen

-
Laatste update: 16 september 2020
Signalisatie bij werf.
Van maandagavond 14 september tot eind november worden op de E313 in Herentals-Oost (Olen) in beide richtingen geluidsschermen geplaatst. Er blijft altijd verkeer mogelijk op de snelweg, maar met hinder. Op- en afrit [22] Herentals-Oost in de richting van Hasselt is tijdelijk dicht.

- Tijdens de nacht van maandag 14 september op dinsdag 15 september, tussen 20u en 6u, is er in beide richtingen slechts één rijstrook beschikbaar.
- Van dinsdagochtend 15 september, 6u tot maandag 30 november rijdt het verkeer in de richting van Hasselt doorlopend over twee versmalde rijstroken.
- Van dinsdagochtend 15 september, 6u tot maandag 30 november zijn op- en afrit [22] Herentals-Oost in de richting van Hasselt volledig afgesloten. Verkeer voor de afgesloten oprit rijdt via oprit [23] Geel-West. De omleiding voor de afgesloten afrit loopt via afrit [21] Herentals- Industrie
- Tijdens de nachten van dinsdag 15 september, woensdag 16 september en donderdag 17 september, telkens van 20u tot 6u, is er in de richting van Antwerpen slechts één rijstrook beschikbaar.
- Van vrijdagochtend 18 september, 6u tot maandag 30 november rijdt het verkeer in beide richtingen doorlopend over twee versmalde rijstroken.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan