E17 - Vrijdag- en zaterdagnacht in Gentbrugge afgesloten richting Antwerpen, overdag over één rijstrook

-
Laatste update: 14 juli 2020
Bestuurder van een werfvoertuig.
Van vrijdagavond 17 juli tot zondagnamiddag 19 juli vindt een spoedherstelling plaats op het viaduct van Gentbrugge op de E17 van Gent naar Antwerpen. De herstelling gebeurt ter hoogte van de lopende werf voor de renovatie van het viaduct. Gedurende twee opeenvolgende nachten is er geen doorgang richting Antwerpen. Overdag is de doorgang beperkt tot één rijstrook. Het verkeer houdt dus best rekening met ernstige hinder.

- Van vrijdagavond 17 juli, 21u tot zaterdagochtend 18 juli, 9u én van zaterdagavond 18 juli, 21u tot zondagochtend 19 juli, 9u is de snelweg in Gentbrugge volledig afgesloten in de richting van Antwerpen.
- Zaterdag en zondag rijdt het verkeer richting Antwerpen er overdag over slechts één rijstrook. Vanaf zondagnamiddag 16u zijn er weer twee rijstroken beschikbaar.

Verkeer naar Antwerpen kan omrijden vanop het knooppunt Zwijnaarde via de E40, het knooppunt Merelbeke, de R4 en het knooppunt Destelbergen naar de E17 richting Antwerpen (route F).
Tijdens de nachtelijke afsluitingen geldt er een extra omleiding vanop de E17 naar Antwerpen via afrit [10] Gentbrugge, de gewestweg N9 naar Melle, de R4 en het knooppunt Destelbergen met oprit naar de E17.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan