E19 – Twee weken hinder en afsluitingen tussen Kontich en Mechelen-Noord (richting Brussel)

-
Laatste update: 1 juli 2020
Werf voor nieuwe asfaltering van de snelweg.
In de eerste helft van juli wordt structureel onderhoud uitgevoerd op de E19 van Antwerpen naar Brussel. Er is altijd doorgang in beide richtingen mogelijk, zij het beperkt. Verkeer richting Brussel wordt via een doorsteek in de middenberm naar de andere kant van de snelweg, waar in beide richtingen 2 versmalde rijstroken beschikbaar zijn. De op- en afritten in de werfzone zijn tijdelijk afgesloten voor de werken.

- Van zaterdagavond 4 juli tot en met donderdag 9 juli wordt gewerkt ter hoogte van Mechelen-Noord. Het op- en afrittencomplex [9] Mechelen-Noord in de richting van Brussel is tijdelijk dicht. Verkeer voor de afrit neemt de voorafgaande afrit [8] Rumst om via de gewestwegen N1 en R6 naar Mechelen te rijden. Verkeer voor de oprit richting Brussel wordt omgeleid via complex [10] Mechelen-Zuid.
- Van zaterdagochtend 11 juli tot en met dinsdag 14 juli bevindt de werf zich tussen Kontich en Rumst. Op- en afrittencomplex [7] Kontich in de richting van Brussel is tijdelijk afgesloten. Verkeer naar Brussel rijdt om via de gewestwegen N171 en N1 naar complex [8] Rumst en kan daar de snelweg richting Brussel oprijden. Wie in Kontich de snelweg wilt verlaten, moet doorrijden en keren op complex [8] Rumst. Het tankstation en de parking Waarloos blijven altijd bereikbaar via de pechstrook.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan