E313 - Hinder door plaatsing van nieuwe geluidsschermen in Antwerpen-Oost (omgeving Borgerhout)

-
Laatste update: 9 juli 2020
Plaatsing geluidsmuren bij Antwerpen-Oost.
Van zaterdag 13 juni tot zondag 12 juli worden op de E313 nieuwe geluidsschermen geplaatst bij het knooppunt Antwerpen-Oost. Daardoor zal het verkeer in de richting van Hasselt hinder ondervinden. In de richting van Antwerpen is er wel gewone doorgang.

- Tijdens twee voorbereidende weekends (op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni en op zaterdag 20 en 21 juni) zijn er plaatselijk 3 rijstroken beschikbaar.
- Tijdens de eigenlijke werken (vanaf zaterdag 27 juni) zijn er slechts 2 rijstroken beschikbaar op weekenddagen, maar op werkdagen zijn er altijd 3 rijstroken open.
- Oprit [17] Antwerpen-Oost naar de E313 vanaf de Singel (R10) is afgesloten tijdens de volledige duur van de werken. Tijdens de twee voorbereidende weekends wordt verkeer voor de oprit omgeleid via de Luitenant Lippenslaan naar oprit [3] Borgerhout (3) van de Antwerpse ring R1. Van 27 juni tot 12 juli geldt een omleiding via oprit [3] Borgerhout of via oprit [2] Deurne vanaf de Schijnpoortweg.

EXTRA HINDER TIJDENS DE NACHT VAN VRIJDAG 10 JULI OP ZATERDAG 11 JULI: tussen middernacht en 4u is er in de richting van Hasselt slechts één rijstrook beschikbaar ter hoogte van de werken.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan