E313 - Tijdens de zomer over twee versmalde rijstroken bij Beringen

-
Laatste update: 9 september 2020
Werf voor nieuwe asfaltering van de snelweg.
Van maandag 8 juni tot zaterdagochtend 12 september wordt gewerkt op de E313 tussen Hasselt en Antwerpen. In de zone tussen de complexen [26] Beringen en [25a] Tessenderlo wordt het wegdek heraangelegd en worden twee bruggen over de snelweg gerenoveerd. Verkeer op de snelweg blijft altijd mogelijk.

- Vanaf zaterdag 20 juni rijdt het verkeer in beide richtingen plaatselijk over twee versmalde rijstroken via doorsteken in de middenberm.
- Afrit [26] Beringen/Paal in de richting van Hasselt is dicht van zaterdagochtend 1 augustus (omstreeks 4u30) tot zaterdagochtend 12 september. Er geldt een omleiding via het naburige complex [25a] Tessenderlo.

EXTRA afsluitingen voor einde werken:
- Oprit [26] Beringen/Paal in de richting van Hasselt is dicht van donderdagavond 10 september, 22u tot vrijdagochtend 11 september, 6u. Er geldt een omleiding via het naburige complex [25a] Tessenderlo.
- Oprit en afrit [26] Beringen/Paal in de richting van Antwerpen zijn afgesloten van vrijdagavond 11 september, 23u tot zaterdagochtend 12 september, 6u. Er geldt een omleiding via het naburige complex [25a] Tessenderlo.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan