E40/R0 - Lus op knooppunt Sint-Stevens-Woluwe ’s nachts dicht gedurende 2 maanden

-
Laatste update: 14 februari 2020
Werfsignalisatie bij nacht.
Van maandagavond 13 januari tot eind februari wordt op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagnacht, telkens tussen 21u en 5u, gewerkt op het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe. Daar wordt nieuwe wegverlichting geplaatst op de verbindingslus van de E40 vanuit Brussel naar de Brusselse Binnen- en Buitenring R0. Tijdens die nachten is de lus volledig afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via op- en afrittencomplex [21] Sterrebeek van de E40 richting Luik.

- Verkeer vanuit Brussel naar de Brusselse Ring neemt op de E40 richting Luik de afrit in Sterrebeek om daar ook onmiddellijk weer de E40 in de richting van Brussel op te rijden en zo de Brusselse Ring te bereiken. Om de keerbeweging op het complex vlot te laten verlopen, is de naburige Mechelsesteenweg N227 in de richting van Sterrebeek afgesloten voor doorgaand verkeer. In de richting van Nossegem is de steenweg open.
- De afritten van complex [21] Sterrebeek zijn altijd open, maar de oprit Sterrebeek van de E40 richting Brussel is tijdens de nachtelijke werken afgesloten. Het verkeer maakt dan gebruik van de opritten [3] Zaventem-Henneaulaan en [2] Wezembeek-Oppem van de Brusselse Ring. De oprit van Sterrebeek naar de E40 in de richting van Luik is wel open.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan