E40 - Gedurende drie nachten afgesloten tussen Groot-Bijgaarden en Ternat

-
Laatste update: 9 december 2020
Werfsignalisatie bij nacht.
Gedurende 3 opeenvolgende nachten wordt gewerkt op de E40 van Brussel naar Gent. Tussen Groot-Bijgaarden en Ternat worden portieken over de snelweg geplaatst. Daarvoor wordt de snelweg in die zone volledig afgesloten tijdens de nachten van maandag 7 december, dinsdag 8 december en woensdag 9 december, telkens tussen 20u en 5u. Overdag is er geen hinder.

- De E40 in de richting van Gent is volledig dicht. Het verkeer op lange afstand rijdt tijdelijk om via Antwerpen (A12 en E19) . Het lokale verkeer komende van de Brusselse buitenring R0 volgt een omleiding via de N8, Ninove en Aalst om in Aalst opnieuw de E40 op te rijden. Het lokale verkeer komende van de Brusselse binnenring R0 rijdt om via de N9, Asse en Ternat om in Ternat opnieuw de E40 te nemen richting Gent.
- De snelwegparking in Groot-Bijgaarden is dicht vanaf 19u. Aanwezige vrachtwagens kunnen de parking nog tot 20u verlaten of daar blijven overnachten en vertrekken na 5u.
- Op de E40 in de richting van Brussel is er vanaf Ternat maar één rijstrook beschikbaar, maar ook die doorgang wordt tijdens de nacht en de vroege ochtend regelmatig volledig afgesloten voor bepaalde perioden. Het verkeer richting Brussel wordt daarom aangeraden om via Antwerpen en het onderliggende weggennet om te rijden.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan