R0/E40 - Verbindingslus naar E40 's nachts dicht op knooppunt Sint-Stevens-Woluwe

-
Laatste update: 15 mei 2020
Werfsignalisatie bij nacht.
Van maandagnacht 18 mei tot en met donderdagnacht 28 mei wordt op het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe gewerkt op de verbindingslus van de Brusselse binnenring R0 (verkeer komende vanuit Zaventem/Antwerpen) naar de E40 richting Leuven/luik of Brussel. Tijdens de nachten van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de lus altijd afgesloten, telkens tussen 21u en 5u. Op vrijdag, zaterdag en zondag is er geen nachtelijke afsluiting en dus geen hinder.

Tijdens de afsluiting van de lus wordt het verkeer omgeleid via het naburige op- en afrittencomplex [2] Wezembeek-Oppem op de R0. Verkeer vanuit Zaventem/Antwerpen neemt in Wezembeek-Oppem de afrit om daar meteen weer de oprit in de andere rijrichting te nemen. Om die keerbeweging vlot te laten verlopen, is de Wezembeeklaan (N226) ter hoogte van het complex afgesloten voor verkeer dat vanuit Wezembeek-Oppem richting Kraainem wil rijden. Verkeer vanuit Kraainem in de richting van Wezembeek-Oppem blijft wel steeds mogelijk.

De afritten in Wezembeek-Oppem blijven altijd open. Verkeer op de buitenring komende uit Namen/Waterloo dat de afrit neemt in Wezembeek-Oppem moet verplicht rechts afslaan vanwege de afgesloten Wezembeeklaan. De opritten richting Zaventem en richting Namen/Waterloo blijven steeds open en bereikbaar voor het verkeer vanuit Kraainem en Wezembeek-Oppem.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan