E34 - Twee dagen en twee nachten afgesloten bij Waaslandhaven-Oost (project Oosterweelverbinding)

-
Laatste update: 23 april 2021
Arbeider bedient werfvoertuig.
Van zaterdagochtend 8 mei, 6u tot maandagochtend 10 mei, uiterlijk 5u is de E34 tussen Antwerpen en Knokke afgesloten in beide richtingen ter hoogte van Waaslandhaven-Oost. Daar wordt dan een fietsbrug over de snelweg geplaatst in het kader van de aanleg van de Oosterweelverbinding.

- Verkeer vanuit Antwerpen moet de E34 in Sint-Anna verlaten en rijdt via de tijdelijke verbindingsweg, Keetberglaan en Steenlandlaan naar Waaslandhaven-Zuid waar het zijn weg richting Zelzate/Knokke kan voortzetten.
- Verkeer vanuit Zelzate/Knokke verlaat de snelweg in Waaslandhaven-Oost om vervolgens via de tijdelijke verbindingsweg en een tijdelijke oprit naar de Antwerpse ring R1 te rijden.
- Om het verkeer op de omleidingswegen zo vlot mogelijk te laten rijden, zijn enkele aansluitingen met omliggende wegen het hele weekend dicht.

Weggebruikers krijgen de raad om tijdens dat weekend de ruime omgeving van Waaslandhaven-Oost te vermijden en zoveel mogelijk te kiezen voor een route via de Kennedytunnel en de E17 of via de Liefkenshoektunnel (toltunnel!).

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan