R2 - Van 31 maart tot 10 april beperkte doorgang bij de Liefkenshoektunnel

Laatste update: 8 maart 2023
Luchtfoto van het tolplein voor de Liefkenshoektunnel.

Van vrijdagavond 31 maart tot maandagochtend 10 april wordt op de R2 in de Antwerpse haven doorlopend gewerkt aan het wegdek bij de Liefkenshoektunnel. De werf bevindt zich op het tolplein bij de tunnel richting Nederland. De werkzaamheden verlopen in drie fasen met wisselende hinder voor het verkeer op de R2. Er is dan geen doorgang mogelijk van transportmiddelen die breder zijn dan 4 meter.

  • Van vrijdagavond 31 maart, 21u tot maandagochtend 3 april, 5u rijdt het verkeer in beide richtingen op de R2 lokaal over één rijstrook in plaats van twee (met gebruik van een doorsteek in de middenberm voor verkeer richting Nederland).
  • Van maandagochtend 3 april, 5u tot vrijdagavond 7 april, 21u rijdt het verkeer richting Nederland over één rijstrook (geen hinder voor verkeer richting Gent).
  • Van vrijdagavond 7 april, 21u tot maandagochtend 10 april, 5u rijdt het verkeer in beide richtingen lokaal over één rijstrook in plaats van twee (met gebruik van een doorsteek in de middenberm voor verkeer richting Nederland).

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan