R1/Deurne - Afrit Deurne van Antwerpse ring en kruispunt Schijnpoort bij Sportpaleis afgesloten gedurende vier dagen (project Oosterweel)

-
Laatste update: 29 juli 2022
Asfaltherstelling.
Van woensdagochtend 3 augustus, 3u tot uiterlijk zaterdagavond 6 augustus wordt het wegdek vernieuwd op het kruispunt Schijnpoort bij het Sportpaleis en bij op- en afrittencomplex [2] Deurne van de Antwerpse ring R1. Tijdens die vier dagen zijn het kruispunt Schijnpoortweg (N129) - Bisschoppenhoflaan (N120) en afrit [2] Deurne volledig afgesloten. De werken kaderen in de voorbereidingen voor de aanleg van de Oosterweelverbinding door Lantis NV.

Het volledige kruispunt aan Schijnpoort is afgesloten, namelijk:
- Afrit [2] Deurne van de R1 is afgesloten.
- Oprit [2] Deurne naar de R1 via de Schijnpoortweg en de Bisschoppenhoflaan is afgesloten.
- De toegangen via de Bisschoppenhoflaan, de Schijnpoortweg en de Gabriël-Theunisbrug zijn afgesloten.
- De aansluiting Van Der Delftstraat- Schijnpoortweg is afgesloten. Verkeer rijdt om via de Tweemontstraat. De Van Der Delftstraat blijft ook in de toekomst definitief afgesloten naar Schijnpoortweg.

De R1 oprijden blijft wel mogelijk, maar uitsluitend vanop het kruispunt Noordersingel (R10)/Slachthuislaan. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Antwerpse Ring, de E313 en de Brug van den Azijn, maar weggebruikers wordt sowieso aangeraden om de ruime omgeving te vermijden.

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan