R0/E40 - In Groot-Bijgaarden verbinding dicht tussen Brusselse binnenring en E40 richting Oostende tijdens drie weekends en tijdens weeknachten (6 - 23 oktober)

Laatste update: 29 september 2023
Detailfoto van asfaltering.

Van vrijdag 6 oktober tot maandag 23 oktober vindt onderhoudswerk plaats op twee bruggen van het knooppunt Groot-Bijgaarden (R0/E40). Daardoor is er ’s nachts en gedurende drie opeenvolgende weekends ook overdag geen doorgang mogelijk voor verkeer dat daar vanop de Brusselse binnenring (vanuit Halle) naar de E40 in de richting van Gent/Oostende wil rijden. Er geldt een korte omleiding in de buurt.

Samengevat:

  • De verbinding van de Brusselse binnenring R0 naar de E40 richting Gent/Oostende is doorlopend dicht tijdens deze drie opeenvolgende weekends: 6 - 9 oktober, 13 - 16 oktober en 20 - 23 oktober, telkens van vrijdagavond 22u tot uiterlijk maandagochtend 5u.
  • Tijdens de twee tussenliggende werkweken is de lus ook afgesloten elke nacht tussen 22u en 5u. Overdag is er geen hinder.

Het verkeer dat vanop de binnenring (komende vanuit Halle) via het knooppunt Groot-Bijgaarden naar Gent/Oostende wil, volgt tijdens de afsluitingen deze omleiding: het rijdt voort naar afrit [10] Zellik/Asse, maakt op dat complex een keerbeweging om via de buitenring (richting Halle) naar het knooppunt Groot-Bijgaarden terug te rijden en daar de E40 richting Gent/Oostende te nemen vanop de buitenring. Zie omleidingskaart (blauwe lijn).

Op zoek naar verkeersinformatie op maat?

Met uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account gaat u altijd goed geïnformeerd op weg.

Maak uw account aan