Hoe kan ik de instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen in mijn gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account?

Heeft u reeds één of meerdere traject vastgelegd in uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account? Dan kunt u instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen. U ontvangt dan via mail meldingen over eventuele verkeershinder op uw traject(en). Belangrijk: die instellingen gelden voor ALLE vastgelegde trajecten.

U kunt op elk moment instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen. Daarvoor moet u aangemeld zijn met uw gepersonaliseerde account. Klik daarvoor rechtsboven op Aanmelden.

Printscreen website.
  1. Wanneer u bent aangemeld, klikt u rechtsboven op uw naam.
  2. Klik op Mijn account in het menu dat zich opent. Dan verschijnt een scherm waarop u onder meer uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen, alsook de e-mail notificaties voor meldingen.
Printscreen website.

Klik op E-mail notificaties om uw voorkeuren in te voeren of te wijzigen voor meldingen van verkeersinformatie. Klik onderaan op Opslaan om ze te bewaren.

Printscreen website.