Hoe kan ik de instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen in mijn gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account?

Heeft u reeds één of meerdere traject vastgelegd in uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account? Dan kunt u instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen. U ontvangt dan via mail meldingen over eventuele verkeershinder op uw traject(en). Belangrijk: die instellingen gelden voor ALLE vastgelegde trajecten.

U kunt op elk moment instellingen voor e-mail notificaties invoeren en/of wijzigen. Daarvoor moet u aangemeld zijn met uw gepersonaliseerde account. Klik daarvoor rechtsboven op Aanmelden.

Printscreen website.
  1. Wanneer u bent aangemeld, klikt u rechtsboven op uw naam.
  2. Klik op Mijn account in het menu dat zich opent. Dan verschijnt een scherm waarop u onder meer uw persoonlijke gegevens kunt wijzigen, alsook de e-mail notificaties voor meldingen.
Printscreen website.

Klik op E-mail notificaties om uw voorkeuren in te voeren of te wijzigen voor meldingen van verkeersinformatie. Klik onderaan op Opslaan om ze te bewaren.

Printscreen website.

Belangrijk om te weten:

Als u gebruikmaakt van de optie Meldingen ontvangen, ontvangt u van het Verkeerscentrum mails met informatie over de actuele verkeerssituatie op uw traject(en). Voorlopig maken die mails echter alleen melding van hinder als gevolg van wegenwerken en incidenten (aanrijdingen, defecte voertuigen, obstakels op de weg, enz.) die zich voordoen binnen uw vertrek- en eindpunt op de snelwegen. Het is de bedoeling om in de toekomst ook meldingen door te mailen over files op uw trajecten. We doen er alles aan om die functionaliteit zo snel mogelijk aan te bieden.