Wat is een gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account?

Altijd op de hoogte over de actuele verkeerssituatie op uw vaste routes?

Steek onze controlezaal in uw pc of uw smartphone! 

Als gebruiker van www.verkeerscentrum.be kunt u gratis uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account aanmaken. Daarmee heeft u 7/24 snel en zonder moeite toegang tot de meest actuele verkeersinformatie op uw maat. U kiest op een wegenkaart de snelwegtrajecten die u regelmatig aflegt (of de regio’s waar u vaak rondrijdt) en stelt uw eigen pakket van relevante verkeersinformatie samen:

  • Op elk moment actuele verkeersinfo over uw courante trajecten in tekst en op kaart (files, hindernissen, enz.)
  • Reistijden in real time op uw trajecten
  • Live camerabeelden van het verkeer op uw trajecten
  • Info over actuele en toekomstige wegenwerken op uw trajecten

De account biedt ook de mogelijkheid om op vaste tijdstippen (naar keuze) e-mails te ontvangen van het Verkeerscentrum met nieuws over uw vaste trajecten. Zo gaat u altijd goed geïnformeerd de weg op.

Om uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account aan te maken, volstaat een eenvoudige eenmalig registratie op deze website. U geeft daarvoor uw naam, voornaam en e-mailadres op. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord aanvraagt of als u aangeeft dat u per e-mail nieuws wilt ontvangen.

Na de registratie kunt u zich onbeperkt aanmelden om een update van uw persoonlijke verkeersinfo te raadplegen. Indien gewenst, kunt zich op elk moment weer uitschrijven om uw account te annuleren.

Registreer u meteen: klik hier om uw gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account aan te maken.

Zicht op de controlezaal van de snelwegen.