Hoe kan ik een traject verwijderen of wijzigen in mijn gepersonaliseerde Verkeerscentrum-account?

Als gebruiker van www.verkeerscentrum.be kunt u een gepersonaliseerde account aanmaken. Daarin kunt u één of meerdere trajecten vastleggen die u vaak op snelwegen aflegt om zo uw eigen pakket van relevante verkeersinformatie op maat samen te stellen. Hieronder leest u hoe u een eerder vastgelegd traject kunt verwijderen of wijzigen in uw account.

U kunt op elk moment wijzigingen doorvoeren in uw vastgelegde trajecten. Daarvoor moet u aangemeld zijn met uw gepersonaliseerde account. Klik daarvoor rechtsboven op Aanmelden.

Printscreen website.
  1. Wanneer u bent aangemeld, klikt u rechtsboven op Mijn trajecten.
  2. Klik op Overzicht in het menu dat zich opent en bekijk de lijst met de door u vastgelegde trajecten (onder Mijn bestaande trajecten).
  3. Klik op het icoontje van de pen bij het traject dat u wilt wijzigen. Om een trajectpunt te verwijderen, volstaat het om op het paarse bolletje te klikken. Klik op een ander trajectpunt om een traject langer te maken. Bewaar uw wijziging door te klikken op Opslaan.

  4. Klik op het icoontje van de vuilnisbak bij het traject dat u wilt verwijderen. Bevestig uw keuze door te klikken op Verwijderen.

Printscreen website.